Hoofdrollen Alice en de Tweeling tijdens een voorstelling in het theater Castellum in Alphen aan den Rijn.
Foto door Jeroen Verburg

Yes!! We mochten weer naar het theater! Dans is een podiumkunst en komt daarom het best tot zijn recht op een groot podium. Daarom zijn we erg blij dat we op zaterdag 3 juni 2023 in de grote zaal van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn onze grote voorstelling hebben kunnen geven. Bij de grote voorstelling dansen al onze leerlingen in de leeftijd van 4 jaar t/m de jong volwassenen samen een dansverhaal. Dit doen zij door middel van alle dansstijlen die bij ons op het lesrooster staan: klassiek ballet, streetdance/hip hop, moderne dans en tapdans. Iedere groep danst in een grote voorstelling één eigen choreografie en heeft daarmee een eigen rol in het verhaal. Daarnaast figureren zij in een scène om met elkaar ons verhaal uit te beelden.

Dit jaar dansten onze leerlingen met elkaar de voorstelling 'Alice en het Koninkrijk der Wonderen', geïnspireerd op 'Alice in Wonderland' van Lewis Caroll.

Wat hebben we ervan genoten om de leerlingen op het podium te zien en we zijn alle mensen die geholpen hebben ontzettend dankbaar. Onze fotograaf Jeroen Verburg is nu druk bezig met alle foto's doornemen en deze klaar te maken voor publicatie. Leerlingen krijgen bericht zodra de foto's via de beveiligde omgeving te zien zijn.