Moderne dans vanaf 7 jaar

Tieners en volwassen dansers in een tilt tijdens een van de moderne danslessen die gegeven worden Hazerswoude en Alphen aan den Rijn.

Moderne dans is een expressieve en actieve, maar ook relaxte en ontspannen dansstijl. In deze lessen wordt aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, kracht en lenigheid in de spieren en het ontwikkelen van een persoonlijke dansstijl. Hierdoor is moderne dans, net als klassiek, een goede basis voor andere vormen van dans. 

De dansstijl kent een breed scala aan bewegingen waarmee je leert om dynamisch en groot door ruimte te bewegen, gebruik makend van de zwaartekracht. Het is een expressieve, actieve en tegelijkertijd ontspannen dansstijl. Er wordt gedanst op verschillende muziekstijlen.

Er valt heel veel te vertellen over moderne dans, maar de beste kennismaking is een keer mee komen doen. Vanaf september beginnen de lessen weer en ben je welkom om bij een moderne les een gratis en vrijblijvende proefles te volgen. We starten dan ook een nieuwe modern groep op maandag van 16:00-17:00 uur. Deze groep is geschikt voor leerlingen vanaf 7 jaar.

In de balletstudio wordt er moderne dans gegeven in Hazerswoude-Rijndijk door Jeannette Verberk en Silvia Opstal. In Alphen aan de Rijn worden de moderne danslessen gegeven door Silvia Opstal.
In ons lesrooster staan moderne danslessen voor kinderen vanaf 7 jaar, tieners en volwassenen.

Gratis proefles aanvragen